Контакт

Доколку имате прашања ,предлози и критики можете слободно да не контактирате преку формуларот подолу.

 
 
 

Здружение на граѓани за развој и промоција на туризмот

ТУРИСТИЧИ ИНФОРМАТОР С.Лескоец - Охрид

 

Ул.Илија смически бр 71/а

С.Лескоец

6000 Охрид

Р.Македонија

ЕДБ: MK4020009509122

Емаил: info@ohrid-apartments.info


 

Побарај сместување

Повеќе опции

Интернет

Клима

Паркинг

Бања

Миленици

Појадок

Пушење

TV

Тераса

 

Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?p=MKXX0004&u=c): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 401 Unauthorized in /home/ohridapa/public_html/includes/weather.php on line 19
weather failed